Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Eindhoven Packaging

Algemeen:
Deze website eindhovenpackaging.nl is een onderdeel van Prikkels BV met BTW nummer NL819102635 B01 en is gevestigd op adres Philitelaan 57-07, 5617 AK Eindhoven.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze AVV.
 
Betaling: U kunt online betalen via Paypal , IDeal , Visa , Mastercard , Maestro en per overschrijving. Deze betaalmethodes worden verwerkt door Shopify.

Voorraad:
Het is mogelijk dat er een afbeelding getoond wordt en dat er geen voorraad aanwezig meer is. Dit geeft geen recht voor klacht of extra vergoeding
 
Productinformatie:
Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van eventuele typefouten en wijzigingen in de artikelen, omschrijvingen, prijzen en teksten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen.
 
Afwijkingen:
Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen. De getoonde kleuren van onze producten kunnen op uw beeldscherm afwijken van het originele product. Wij doen er alles aan om de kleuren zo goed mogelijk weer te geven.
 
Intellectueel eigendom:
De teksten en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden.
 
All rights reserved:
Al het beeldmateriaal en de teksten van de website en subdomeinen zijn beschermd door middel van copyright. Deze afbeeldingen en teksten mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming.